torstai 15. toukokuuta 2014

Summer job @ Wisconsin Dells

Taidan päätyä kyllä nyt sitten kirjoittelemaan enimmäkseen ihan vaan suomeks ja jotain finglishiä sinne sekaan todennäkösesti! Yritänpä nyt vähä selvitellä  lisää taustoja tälle tulevalle kesälle!

Elikkäs ensimmäisen kerran taisin kuulla tästä mahdollisuudesta viime syksynä eräältä kaverilta ja päätinpä sitten että tonneha ois siisti lähtee kokeilemaan! Ohjelman järjestää Suomi-Amerikka Yhdistysten Liitto, yhteistyössä Asse International/Aspire Worldwide viisumisponsorin kansssa. Joka kesä tarjotaan n. 40 suomalaiselle opiskelijalle mahdollisuus lähteä Jenkkeihin Wisconsin Dellsiin röihin ja tutustumaan vähä kulttuuriin ja ihmisiin! Vuoden vaihteessa oliki sitten haut laitettu menemään ja haastattelussa pyörähdin helmikuussa. Päätösten odottelu meni onneks nopeesti koulussa ja röitä painaessa. Ja sitten maaliskuun puolivälin tienoilla tuli tieto että kesäks pääsee lähtemään Wisconsiniin! :) Ps. Vakituisia asukkaita Dellsissä on palttiarallaa 3000, mutta jostain luin että vuoden aikana siellä vierailee jopa 5 miljoonaa turistia!





Asioiden järjestelyä on riittäny kyllä yhelle ihmiselle riittävästi ja lomakkeita on saanu täytellä! Onneks ohjeistukset on ollu erittäin hyvät, josta lähtee kyllä iso littipeukku järjestäjille! Työpaikaks mulle löyty Noah's Ark Waterpark -vesipuistosta Retail hommia eli puiston sisällä olevissa neljässä "myymälässä" oon myymässä turisteille t-paitaa ja muuta mukavaa.

Nyt on onneks kaikki hommat Suomen päässä hoidettu (toivottavasti) ja lähtöön on viisi(5) päivää! Fabo ryhmän kautta on päästy hyvin tutustuu muihin lähtijöihin, joita tänä vuonna on siis kaiketi 34 kappaletta. Blogejaki taitaa kesän aikana tulla Dellsistä melko runsaasti, jotka mahtollisesti voisin minäki linkata tänne jossain vaiheessa. Pitänee ensin kattella millasta tekstiä siellä on tarjolla! :) Pärre the Lifeguardin kanssa ois tarkotus kuvailla vlogeja myös kesän mittaan, jotka tänne myös tulee! Yritän jaksaa/ehtiä päivittää tänne kesän mittaan kaiken oleellisen ja ei-niin-oleellisen. Lento meillä lähtee tiistaina 20.5 klo 06.40 ja Berliinin kautta mennään Chicagoon. Chicagossa yks yö ja sitte porukalla bussilla Madisoniin kolme tuntia, josta pitäs olla työnantajan järjestämä kyyti tunnin päässä olevaan Dellsiin!


Over and out! -iMiksu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti