lauantai 24. toukokuuta 2014

Here we are!

Noniiin, oman blogin päivitys on vähä jääny mutta yritetään nyt sitte saada tää ensimmäinen viikko pakettiin! Tarkotus olis ostaa iPad tässä lähiaikoina,  nii onnistuu ehkä paremmin päivittely. (ja Pärre suostuu pitää mut sit kämppiksenä)

Tiistai aamuna tosiaan lennettiin Berliinin kautta Chicagoon ja matka meni ilman suurempia propleemia. Ainut pieni minus oli Berliinin lennon myöhästyminen reilulla puolella tunnilla mut hyvin selvittiin siitäki! Chicagon O'Hare kentältä päästiin erittäinki kivuttomasti jatkamaan junalla keskustaa ja hostellia kohti. Hostelli oli huikeen mahtava ja halpa ku mikä! Dellsiin lähtijöitä meitä oli yhteensä 12 samassa paikassa yötä ja nopeen suihkun jälkeen lähettiin eksymään kaupungille.

Äijä porukalla otettiin heti suunta Chicagon pyhättöön eli United Centeriin! Kävellen joku 40min ja siellä oltiin, sisälle ei ollu asiaa mutta parit selfiet ulkopuolella oli ihan jepa. Sieltä jatkettiin Hancock Toweria kohti,  jonne loppujen lopuks mentiin taksilla. Pitstoppeja pidettiin välillä subwayssä ja thietysti Blackhawksien official pubissa. Hancock towerii  ei ylös menty tällä kertaa mutta  naisväki oli siellä käyny ja kuvia voin laitella niistäki jos mulle asti ne eksyy. Tai sitten odotellaan syksyyn ja käyn ite nappaamassa hienompia kuvia!


Hostelliyö meni kivasti, meitä oli 5 äijä  körilästä samassa huoneessa jossa oli kaks punkkaa ylä- ja alapedillä. Itellä kävi  niin hyvä tuuri että pääsin Tommin kanssa saman peiton allle! Sieltä matka jatku kohti Union Stationia josta otettii vlogi matsiuu ja megabus kohti Madisonii.  Vajaa kolme tuntia ja oltii perillä, mistä taas matka jatku työnantajan kyydillä kohti Dellsiä. 





Majotukset meni Dellsissä just niinku Pärren kanssa toivottiinki, eli päästiin samaan kämppään asumaan. Kaikki suomalaiset asuu tässä iha mukavan matkan päästä toisistaan ja meillä on mukava rivitalon tyyylinen kämppä äijäporukalla. Ekat päivät täällä meni kämpän ja Wallmartin väliä kävellen ja thietysti Tanger Outlet myymälässä käytiin kahtena päivänä heti alkuun. Halpaaha täällä vaatteetki tuntuu olevan ja muutamat kengät ja muuta vaatetta tarttu mukaan sillai ettei tartte pyykkiä pestä.






Nyt on sitten ensimmäinen työpäiväki takana ja reilu 5h oltiin Jannin kanssa retail hommissa vesipuistossa. Aika hiljasta oli näin avauspäivänä mutta toivottavasti hommia riittää sit enemmän kesän edetessä. Overall kaikki on menny paremmin ku hyvin, meillä on huikee porukka kasassa ja iPärren kanssa yritetään vlogejaki laitella jotka fabosta löytyy ainaki tällä hetkellä. Lämmintä riitää 25-30celsiuksen välille ja katseita on kerätty wallmartiin kävellessä ja juostessa. "Those crazy Finns!" http://statestom.matkablogeja.fi/  tuolta löytyy Pärren blogi, jossa uusin rustaus on osittain porukassa kirjotettu. Annanki nyt sitten itse mestarille vapaat kädet, että saa kirjotella tähä loppuun vielä jotain näpäkkää! Stage is yours iTom!

iTom KUITTAA ja KRUUNAA tämän tekstin pakettiin! On ollut huikea kuluva viikko ja ollaan koettu paljon siistejä kokemuksia jo nyt! Pääsin ajamaan Miksun pään kolmen millin kuntoon eilen ja päivät ollaan paistateltu aurinkoa palvoessa, lenkkeillessä ja jäätäviä lihaksia treenatessa. Hauskanpitoa, naurua, jäätäviä läpändeeruksia. Siitä on hieno ja ikimuistoinen aloitusviikko Dellsissä tehty. Tästä on hyvä jatkaa! iTom out... 

TO BE CONTINUED.....




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti