torstai 5. kesäkuuta 2014

Hey! How are you doing?

Morjesta! Nyt on työt päästy aloittamaan kunnolla ja kohta päästään arkeen kiinni. Melkein kaks viikkoa oltu jo töissä ja hommat alkaa sujua melko näpsäkästi! Tällä hetkellä ollaan oltu kolmessa eri myymälässä töissä puiston sisällä ja kesän edetessä avataan vielä neljäs myymälä. Perustyöpäivä on suurin piirtein 0930-18/20.00. Päivät tuntuu melko pitkiltä koska asiakkaita on ollu vaan about 1000-2000. Yhdellä 30min tauolla päivälle tulee mukavasti mittaa. Tähän mennessä suomalaisiin on oltu tyytyväisiä töissä ja kassat täsmää suht hyvin aina päivän päätteeksi. Muutama penni sinne tänne ei haitanne mutta ketuttaa ku olevinaan pitäs olla täysin oikein mutta ei ole! Slowly getting there!



Memorial weekendin 24.-26.5 jälkeen me retail ihmiset saatiin kolmen päivän vapaat, jotka käytettiin heti hyödyksi ja lähdettiin tiistaina 27.5 bussilla Dellsistä Twin Citiesiin eli Minneapolis-St. Pauliin. Life guardit joutu jäämään kolmen päivän koulutukseen Noahlle. Lucky us! Matkaan lähti ykkösketju eli minä - Janni - Roope - Anniina joista Ansku ja Roope hoiti meille mallikkaasti bussiliput ja hotellin. Bussit makso 48e ja hotelli 28e/2yötä per sierainpari eli ei paha ollenkaan. Mikä meidät sitten ajatti lähtemään MSP:hen oli ehkä jutut The Mall on Americasta sekä että matka ei ollut liian pitkä. Roope oli myös käynyt siellä aiemmin ja tiesi vähä paikkoja mikä helpotti liikkumista. Jäähallilla ei päästy käymään Minneapolisissa, jossa sijaitsee Minnesota Wildin kotihalli, tai tarkemmin halli on St. Paulin puolella jonka ohi kyllä ajeltiin bussilla. 
Keskustassa sitten ensiks suunnistettiin Starbucksiin ja lähettiin kävelemään ympäri kaupunkia ilman mitään sen ihmeempiä päämääriä. Yritettiin päästä kattelemaan kaupunkia yläilmoista mutta juuri tämä kyseinen museo/näköalapaikka oli jo sulkenut ovensa. Siispä suunnistettiin sitten Mississippi joen varteen ja näpsittiin vähän kuvia. Parin tunnin vaeltelun jälkeen hypättiin junaan ja lähettiin ettimään meidän motellia. 




Mall of America odotti meitä sitten keskiviikkona, paikka aukes 10.00 ja oltiinkin melkein sillon jo kahvassa kiinni. Ostoskeskusta laajennetaan tällä hetkellä varmaankin kolmanneksella joten siitä tulee massiivinen pytinki tulevaisuudessa, joka se kyllä on jo nytkin. Keskellä ostaria on huvipuisto kaikkine laitteineen ja alakerroksessa aquarium. Kaupat kiertää ympäri ostaria neljässä/viidessä kerroksessa joista pyrittiin kiertämään kaikki mielenkiintoisimmat. Aikaa siellä hurahti joku viis tuntia jonka jälkeen pyörähdettiin motellilla ja otettiin taksi minneapolisin keskustaan. Yöelämässä viihtyi kyllä sielläkin hyvin, varsinkin kun 8$ sai juoda koko illan niin paljon ku jakso.. Baari nimeltä Brothers, Minneapolisin keskustassa, voidaan suositella!



Pienen loman jälkeen painettiinki sitten taas hommia viikonlopun yli ja maanantaina meidät ylllätettiinkin sitten taas vapaapäivällä koska sään takia koko puisto oli kiinni! :) eilen keskiviikkona sitten käytiin hakemassa Social security numerot ja perjantaina eli huomenna pitäis tulla jo ensimmäinen palkka! Mikäs sen parempi ku saada palkka huomenna, lauantaina vapaapäivä ja synttäreitä juhlitaanki sitten pe sekä la! Muuten päivät meneeki sitten töissä, kavereiden kanssa hengaillen ja NHL finaaleja jännittäessä.  Suurin osa peleistä on käyty kattomassa meidän lähimmässä paikallisessa Brat house Bar&Grill:ssä jossa henkilökunta alkaa olla jo hyvää tuttua meidän kanssa! 

Eilen kävin ostamassa myös tän iPadin paikallisesta radio shackistä, täällä nää iLaitteet maksaa suurin piirtein saman ku Suomessa mutta dollareita joten laskeskelin että jonkun 100e säästin ku ostin täältä. Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin, viikonloppuna täällä juhlitaan meikäläisen 23v synttäreitä joten niistä sitten pyritään seuraavaa blogausta laittaa tulemaan jos sieltä mitään raportoitavaa löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti