lauantai 21. kesäkuuta 2014

Perhe elämää Dellsissä!

Viime päivityksestä on taas kerinny vierähtää melkee pari viikkoa ja nyt tulee taas lyhyesti ja ytimekkäästi päivien sisältö! Synttäreiden ja House on the Rockin jälkeen viikko meni taas töissä normaaliin tapaan. Työt alkaa hoitua melko rutiinilla ja eihän toi homma nyt paljoa meiltä vaadi. Päivät menee hyvin pitkälti vaatteita viikatessa ja asiakkaiden kanssa jauhaessa, kovin ollaaan välillä ihmeissään kun suurin osa puiston työntekijöistä vaikuttaa olevan Suomesta. Työt alkaa 9:30 ja paikalla on oltava 9:15 viimestään. En muista onko täällä tullu jo sanottua toi "motto": if you are not early you are late! Tänään lauantaina vihdoin aukes myös wave-alue puistossa , jossa on yksi isompi allas, lasten altaita ja meidän yksi gift shop. Päiviin tulee nyt mukavasti pituutta koska puisto on auki 10:00 - 07:00 ja lauantaisin 10:00 - 8:00. Meidän hommathan ei lopu sillo ku kello tulee pykälään, vaan sillo ku viimenen biisi loppuu puistossa (joka on tietysti nimeltään Closing Time) life guardit tyhjentää altaat ja ihmiset alkaa hiljalleen valua kotia kohti. Kahuna gift shop on matkan varrella ulos mennessä ja siellä jos sattuu olemaan töissä, nii voi olla että menee 1,5tunnista kahteen tuntiin ennen kun pääsee lähtemään kohti cash controllia ja kotia. Illan päätteeks rahojen tarkistuksen yhteydessä jaetaan nyt myös stickereitä, eli jos kassa täsmää eli oot perfect, saat oman nimen kohdalle tarran joka kerta ku onnistuu. So far 3 stickers gained! Melkein unohtu, että maanantaina 6/9 käytiiin indoor park Kalaharissa (http://www.kalahariresorts.com/wisconsin)  jossa päästiin käymään ilmaseks työpaikan IDtä näyttämällä. Osiin paikkoihi päästiin ilmaseks ja käytiinki sitte pelaamassa Laser Tagia ja minigolfia!


Viikko sitten perjantai ja lauantai taas oltiin vapaalla ja käytiin kattelee vähä lähiympäristöä! Perjantaina suunnattiin Devil's Lakelle, joka on noin 15min ajomatkan päässä Dellsisstä. (http://www.devilslakewisconsin.com/Matkaan lähti Aliisa (joka sai Barttletiltä auton lainaan), Janni, Anniina ja Roope. Lähettiin sitte tarpomaan kallioita ylös ja otettiin huikeita kuvia maisemista ja toisistamme. Roopen tuskailua oli mukava taas seurata, kaveri on 2metriä pitkä ja pelkää korkeita paikkoja! Jannin menoa kattellessa sai kans olla hengittämättä ku yks menee melkee roikkumaa kalliolta alas! Overall reissu oli huikee ja ehottomasti käydään vielä uudestaan.
Lauantaina oli toinen vapaa ja päätettiin lähtee käyttää hyödyks meidän entertainment kortteja, joilla päästään käymään tietyissä paikossa ilmaseks kerran, sekä saadaan alennusta ruoka- ja vaateliikkeistä. Aamupala Culver's raflassa, jota suomalaiset on täällä tituleerannu jenkkien Hesburgeriks, sieltä sitte Barttletin Samuli taas matkaan ja hypättiin kohti downtownia ja päätettii mennä kokeilee Jet Boat touria. Matkaan lähti Samuli, Roope, Anniina ja Tommi! Tour oli kokemisen arvonen reissu, siinä mentiin pitkin jokea ja välillä vene teki "täydestä" vauhdista tai 180/360 pyörähdyksiä. Vaatteet sai aika hyvin märäks veden lentäessä veneen sisään. 


Sunnuntaista alko sitten taas normaali työviikko,  johon saatiin vähä vaihtelua heti maanantaina! Kalaharissa meidän työnantaja järjesti gettting to Noah you -partyt, jossa oli tarjolla pitsaa, limpparia ja keilausta. Ilta oli mukava vaikka vähä ajauduttiinkin hengailemaan vaan suomiporukassa, ja pienen flunssan takia oli pirun kylymä ACn pauhatessa täysillä. Olin sen illan sitten kuskina meidän housing supervisor Elainen autolla ja kuskasin yhden lastillisen Kalahariin ja kaks reissua pois sieltä. Samana iltana nähtiin ja koettiin kans ensimmäinen kunnon ukkonen täällä. Voin sanoa että on vähän eri tasoa nää myräkät Jenkkilässä ku koti Suomessa. Huono sää jatku melkeenpä koko viikon ja keskiviikkona oltiin jo aamulla melko varmoja että ollaan taas kiinni sään takia ja niinhä me sitten oltiinki! Extra vapaapäivä jälleen kerran, ja illlalla oli tiedossa retailin Lotan synttärit Harbor pointissa. Vapaa meni rauhassa Friday Night Lightsiä katellessa ja Ben & Jerrysiä syödessä. Päivällä sit lähettiin downtowniin hakemaan Pärren entertainment cardia ja Lotalle yllätys synttärikakkua samasta paikasta josta mullekki oli sellanen hommattu!  Synttärinbileet meni loistavasti ja ilta meni hyppykepillä hyppiessä ja jenkkien juomapelejä pelatessa. Sitten oli enää torstai töissä ja perjantai&lauantai vapaata! Ei täällä ihan loppuun pala ainakaan töitten suhteen, nahka alkaa olla vähä punottaa ku ei jaksa enää rasvailla ihoa ja meikäläisen iho se palaa 100% varmuudella aina.
Perjantaina oli sitten illalla jo tiedossa tietysti midsummer juhlat eli juhannusta juhlittiin täälläkin! Aamu alotettiin jenkkiaamupalalla läheisessä Denny's dinerissä joka saa täydet pisteet ruuasta ja muutenki yleisilmeestä. Lautaselle eksy tietysti munia, pekonia, paahtoleipää ja mustikkapannukakkuja! Päivällä lähettiin käymään tossa läheisellä joella, joka on sama missä jet boatit ajo, auringon otosssa ja uimassa Pärren, Eliaksen, Anniinan ja Aleksandrin kanssa. Myöhemmin seuraan liitty myös Aliisa. Mukava sattuma oli että samana perjantaina oli yhteensä 11 suomalaista vapaalla! Mietittiinkin että mitenköhän se Noah puisto pyörii ollenkaan ku suomalaiset ei oo duunissa. Rannan jälkeen nopee wallmart käynti, eli reilu pari tuntia ja 130$ köyhempänä oltiin sitte traikkuparkissa juhlimassa juhannusta. Tarjolla oli mojitoja meidän puolesta ja boolia sekä makkaraperunoita traikkuihmisten puolesta. Myöhemmin istuttiin sitte pienen kokon ympärillä, jota oikeestaaa vois sanoo ennemminki isoks nuotioks. Anyhow, hauskaa oli! Tää lauantai on menny melkeenpä ensimmäistä kertaa täällä vaan hengaillessa. Roopen kanssa oltiin kahestaan vapaalla, saatiin työkaverilta auto lainaan ja käytiin syömässä Lumber Jack raflassa burgerit. Sen jälkeen kotia Ravina housingiin ottamaan aurinkoo takapihalle. Josta tuliki mieleen että yritän muistaa kertoo enemmän tosta meidä asunnosta joku kerta kuvien kera! Illalla käytiin sit taas syömässä Arbys burgereita ja vietiiin auto takas omistajalleen. Ulkona syömistä tulee harrastettua aika suuresti täällä ja osa syytä ainaki on keittiön "puuttuminen", ja tietysti se että me ollaan Americanized eli ollaan amerikkalaistuttu. :) spelling voi olla tossa termissä väärin mutta olkoon! Eikä tästä nyt niin lyhyt tullukkaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti