sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

3 weeks behind!

Nyt on melkein kolme viikkoa Jenkeissä oloa takana ja paljo tosiaan on ehditty tekemään! Viime postaukseen piti laittaa vaikka mitä vielä lisää mutten muistanut mitenkään kaikkea. Kaikki välttämättömimmät on saatu siis ostettua ja nyt alkaa vähä ehkä säästökuurilla eläminen. Alkuun piti ostaa pyörää, puhelinta, vaatteita tietysti ja tää iPad. Fillareihin saatiin töitten puolesta 15$ alennus, pyörän pysty ostamaan paikalliselta kaverilta joka ostaa/myy/korjaa fillareita. Pari kertaa käytiin kyselemässä pyöriä mutta ketään ei ollu paikalla, joten alkupäivät käveltiin ympäri kylää. Sitten ku onnistuin saamaan pyörän, kerkisin käydä sillä kerran töissä jonka jälkeen siitä sitten itsestään räjähti takarengas. Paikallinen pyöräguru vaihto siihen sit uuden takakumin, joka kesti about 3h ja räjähti matkalla wallmartiin. Muillakin on ollu vähä ongelmia pyörien kanssa, ite maksoin siitä fillarista huikeat 50$. Seuraavana päivänä ku pyörä oli taas levinny, niin mentiin töitten jälkeen Jannin kanssa wallmartiin ja ajettiin sieltä ulos uusien pyörien omistajina, jotka makso 88$ + taxes. Eli ei paha ollenkaan! 

Ja tässä sitte uus tsykä! 

 Pyörän jälkeen yks tärkeimmistä ostoksista on ehkä ollu puhelin, jotka ostettiin kans wallmartista. Samsungin simpukkapuhelin makso 13$, johon sisälty 10$ puheaikaa. Lisää puheaikaa saa ostaa tarpeen mukaan, ja suurimmalla osalla liittymästä menee 1$/päivä jos sitä käyttää. Ihan näppärä toi on olla ku niin moni muu osti myös ja suomipuhelin menee vaan wifin kanssa näppäilyyn ja kamerana.


Palkka saadaan suoraan tilille, jotka oli avattu meidän puolesta ja noudettiin vaa pankkikortit toimistolta. Perjantaina tuliki jo ensimmäinen tili, jolla ei hirveästi juhlita vaikka ei vielä vuokria ollu edes vähennetty. Vuokraa lähtee 10$/päivä ja tili tulee kahden viikon välein. 

Perjantaina sitte juhlittiin mun synttäreitä työpäivän jälkeen. Työt loppu kuuden jälkeen, sit kämpille evästelemään ja suomalaistytöt suostu pitämään bileet niitten asunnon ulkona Harbor pointissa, joka on 500m päässä meidän kämpästä. Paikalla meitä oli kaikki suomalaiset melkeinpä ja muutama jenkki vahvistus. Yllätyslahjana sain kakun ja beef&jerkyä! Ilta jatku sitte paikalliseen Marleys kerhoon jossa juhlittiin aamun pikkutunneille.

Seuraava päivä oli onneks vapaapäivä ja lähettiin Roopen ja Samulin kanssa käymään House on The Rockissa. Vajaan tunnin ajomatka Dellsistä, Samuli sai Tommy Bartletilta auton lainaan ja sinne ajeltiin sitten. Paikka on siis joku tyyliin museo/jäätävän iso talo, jonka joku äijä on rakentanut yksin ja ottanu sit museo käyttöön sen. Linkkaisin tähän sen osoitteen mutten kykene/jaksa/osaa padilla vielä ruveta kikkailee. Googlettamalla house on The rock tai tulkaa itte kattomaan! Mielenkiintoinen mutta jollai tavalla vähä creepy mesta. 

Nyt riittää tälle illalla kirjottelut, kaikkee en muista mitenkään tänne kirjoitella mutta toivotaa että jotain aukeaan tän kautta! Loppuun tulee vielä sitte kuvapläjäys parilta viime päivältä. Ugh! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti