perjantai 4. heinäkuuta 2014

If you wanna be like Tiger Woods!

Taas on pari viikkoa menny viime kirjottelusta ja ajattelin nyt alottaa tän postauksen kirjottamisen junassa matkalla Milwaukeesta takas Dellsiin! Viikko sitten arkipäivät meni taas töissä, jossa nyt ei mitää ihmeitä taas tapahtunu. Päivät menee välillä hitaasti koska asiakkaita ei vieläkää oo oikee ollu paljoa, mutta niiden vähäistenkin kanssa juttelu on mukavaa puuhaa jos sattuu vaan mielenkiintoisia ihmisiä vastaan! Koska lomat on alkanu täällä niin asiakkaat alkaa tulla meille ympäri Yhdysvaltoja esim. Floridaa ja Los Angelesia on tullu esille. Porukka on hyvinki kiinnostuneita miks ollaan siellä duunissa ja miten se on mahollista ymsyms. Ite oon ollut ylhäässä yksinäisyydessä Dockside-myymälässä töissä useemmat päivät, joka ei oo ollu se kiireisin paikka verrattuna kiireisimpään storeen.

Perjantai ja lauantai oliki taas vapaat ja torstaina lähettiin päiväks Wisconsinin pääkaupunkiin eli Madisoniin. Matkaan lähti minä, Roope, Aliisa ja Kelli,  jonka autolla reissu tehtiin. Matkaa taitaa tulla about tunti suuntaansa autolla ja heti ensimmäisenä mentiin syömään Chipotleen, josta oltiin kuultu paljo hyvää. Chipotle tarjoaa meksikolaista ruokaa vähän samalla konseptilla ku Subway ja ei jouduttu pettymään ruokaan sielläkään. Täydellä mahalla oli sitte hyvä lähtee vähän shoppailemaan East town mall:iin. (saatto olla myös west town mall, mutta mall kuitenki) Siellä pyörittiin hetki ja naisväki löyti ainakin ihan mukavasti ostettavia. Shoppailun jälkeen ajettiin autolla sitte keskustaan ja katteltiin paikkoja pääkadun varrella, missä on kauppoja ja rafloja joka makuun. Paikasta jäi kyllä hyvä maku, ei ollu yhtään liian iso paikka ja viihtyisän olonen kaupunki.  Ehottomasti käydään vielä uudestaanki!

Lauantaista meinas tulla samanlainen ku viikko sitten, eli ei meinattu saada mitään aikaseks. Sit onneks ryhdistäydyttiin, otettii kaks autoa alle ja lähettiin entertainment cardilla golfaamaan. Tällä kertaa seurana oli Roope, Samuli, Siiri, Lina, Noora ja Nora. Suunnaks otettiin siiis Christmas Mountain village josta löytyy 9. väylänen kenttä ja taitaa olla myös täysmittanen. Me mentiin lyhyemmälle, otettiin kaks bagia mailoja ja kolme golf cartia. En tiiä paljonko säästettiin EC:llä, mutta kustannukset oli 25$/golf bägi ja 10$/golf cart. Eli ei paha ollenkaa! Ensimmäisellä väylällä päästiin heti ettimäään avauslyönnin jälkeen meidän palloja väylältä numero 8.... Alun vaikeuksien jälkeen peli alko sujua suht hyvin ja välillä tuli sellasia swingejä etten itekkä uskonu todeks. Ehotttomasti sinnekin uudestaan mennään vielä,  toivotaa  vaan että meidät päästetään.  Oltiin nimittäin melko sekavan näkönen porukka,  meillä äijillä tank topit päällä ja tytöt minishortsit ja biksujen yläosat päällä yrittää osua palloon.  :) Huikeet kaks vapaapäivää taas takana!Seuraava työviikko taas normaalilla kaavalla, tänne nyt ei mitään kerrottavaa oikeen töistä löydy ja eikä tän kirjottamisen tarkotus se ookkaa! Illat menee välillä iltaa istuessa porukalla ja vähän tustuessa uusiin Dellsin asukkaisiin, viimeisimmät tais olla tsekkkiläiset jotai tuli kymmenkunta? Kaks taikka kuus, mut joka tapauksessa enemmän ku neljä! Tää työviikko meni nopeesti parin lyhyemmän päivän takia ja lomapäivät oli tällä kertaa torstai ja perjantai.  Maanantaina oli myös firman bileeet Buffalo Phil's nimisessä mestassa, teemana oli neon-party. Paikalla oli taas hyvin porukkaa ja hauskaaha siellä oli, ilmasta pitsaa ja limppareita. 2$ kaljoja unohtamatta!  Tiistaina kuitenki töihi joten suurin osa otti ihan rauhassa. Keskiviikkona puiston piti olla auki 7pm asti mutta kylmän sään takia oltiinki auki vaan 10am-5pm ja eihä meillä ollu asiakkaita ku reilu 700. Töitten jälkeen käytiin syömässä ilmaiset burgerit firman järjestämässä joka keskiviikkosessa koripalloturnauksessa. Kämpille ku päästiin niin alettiin valmistautua meidän housing supervisor Elainen 21v synttäreille.  Täällähän toi 21v on isoin juttu 16v jälkeen, koska 16 saat ajokortin ja 21 niin oot kunnolla täysi-ikänen siinä mielessä että saat ostaa/nauttia alkoholia ja pääset baareihin.  Meille eurooppalaisilleha tää on iha outo juttu ja meidänki Suomi porukassa on kaks ketkä on uudestaan "alaikäisiä" ja eivät pääse baareihin täällä koska ovat vielä 20v. :) Mutta tosiaan synttärit aloteltiin Ravinassa josta matka jatku clubille nimeltä Wett ja ilta meni mukavasti!

Nyt katkasen tän jutun tähän ja teen sitten meidän Milwaukeen reissusta kokonaan oman postauksen. Nyt kannattaa pysyä kuulolla, on nimittäin selllanen tarina tulossa että harvoin pääsee sellasta kirjottaa! Pahoittelut virheistä, en jaksa millään oikolukee näitä juttuja. (Y)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti