tiistai 29. heinäkuuta 2014

Time is running out!

Heipä! Blogissa on taas vietetty hiljaiseloa muutama viikko ja mitään maata mullistavaa ei oo tapahtunu! Välillä päästiin tossa nauttimaan jo erittäinki lämpimästä säästä, josta tuliki sitte ukkosia ja vesisateita tasaseen tahtiin. Viimeks mainitsin muistaakseni että oltas ehkä lähdössä käymään Chicagossa, mutta ei saatukaa kyytejä järkättyä sinne niin se reissu vaihtu sitten päivään Devils Lakella toistamiseen. Tällä kertaa matkattiin vaan Roopen kanssa kahdestaan auton takakontissa! Kuvamateriaaliaki matkalta tarttu mukaan! 


Eli mitään pidempiä reissuja ei olla tehty nyt ja pari edellistä viikkoa onki menny vapaat sillai ettei oo saatu kahta peräkkäin. Ens viikolla pitäs olla sitten perjantai ja lauantai vapaata, nii katellaa josko sitä sillon jonnekkin taaas eksytään. Muuten ollaan sit palloiltu töissä ja ympäri Dellsiä. Töissä saatiiin kiireisin päivä viime lauantaina, ja onneks menin vasta 11.00am töihin koska puisto meni "kiinni" klo 7.00pm ja pääsin punchaamaan itteni ulos töistä 8.38pm. Asiakkaita oli vähän reilut 10 000 ja kuuleman mukaan oli kiireisin päivä nykyisten omistajien aikana eli viime ja tän kesän aikaan!

Viime perjantai oltiin vapaalla samaan aikaan Minä, Roope, Elias, Anniina ja Janni. Torstaina sit lähettiinki heti töiden jälkeen Hannahin kyydillä Madisoniin, mistä oli varattu motelli. Illan suunnitelmana oli lähtee kattomaan keskustan menoja. Hypättiinki sit Madisonissa taksiin ja State streetille pyörimään baarista baariiin, paikallisilta kysellen että missä kannattas käydä. Ilta meni loistavasti, mutta seuraavana päivänä itse allekirjottanu oli ainaki hapolla. Mentiin vielä perjantaina sit shoppailee Madisonissa ja illalla hypättiin kaks tuntia myöhässä olleeseen bussiin kohti Dellsiä.Nyt edellisin vapaapäivä meni taas rauhassa pitkään nukkuessa ja Ponderosassa syödessä kolmatta vapaapäivää putkeen... Nyt on taas viikko paketissa ja huomenna ois tän viikon toinen vapaaa joka otetaan varmaan taas ihan rauhassa. Ens viikolla saatiinki sitte kolme vapaata eli keskiviikko, perjantai ja lauantai. Vielä ei suunnitelmia oo sinne asti, pitänee jotain jännää taas keksiä. Töistä vielä varmaan pakko mainita, että nyt tuli mun vuoro olla Employee of the week, josta hyvästä saa naamansa viikoks seinälle ja scratch cardin josta sain cheeseburger combon! 

Tosiaan kuukausi vielä Dellsissä palloilua ja sitten ois aika vaihtaa maisemaa. Ei sitä tajuakkaa kuin nopeesti aika menee. Vähän ollaan jo Roopen ja Aleksandrin kanssa kateltu reissun kulkua syyskuulle, eli kateltu lentoja Losiin/San Franiiin ja vähä autonvuokraus hintoja. Elämme jännittäviä aikoja täällä ja voin uskoo että syyskuusta tulee vielä jännnempäää aikaa! 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti